Το κόστος μιας απολυμανσης στην Αθήνα

Πολύ συχνά διάφοροι πελάτες μας που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με παράσιτα η εντομα μας ρωτάνε για το κόστος / τιμή μιας απολύμανσης.

Ετσι για να, προλάβουμε τις οποίες ερωτήσεις και απορίες σας σχετικά με την απολύμανση και απεντόμωση, δημιουργήσαμε αυτή τη σελίδα με σκοπό να σας ξεκαθαρίσουμε μερικές βασικές σας απορίες σχετικά με το κόστος και την διαδικασία πού πρέπει να ακολουθηθεί.

Μια απολύμανση είναι διαφορετική ανάλογα με τον τύπο του εντόμου ή παράσιτου, καθώς και με το μέγεθος του προβλήματος (μέγεθος προβλήματος, διαστάσεις του χώρου και τα λοιπά)

Έτσι είναι συχνό φαινόμενο να παρατηρείτε μια μεγάλη διάφορα στις διαφημιζόμενες τιμές απολύμανσης με τις πραγματικές τιμές που θα ακουσετε μόλις πείτε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Το φαινόμενο αυτό, εχει δυο σκέλη. Το πρώτο είναι όπως ειπαμε και παραπάνω, είναι ότι καμία δουλεία δεν είναι ίδια με την προηγούμενη. Το δεύτερο σκέλος, σαφώς ποιο κακόβουλο, έχει να κάνει με την επί τούτο παραπληροφορήσει του πελατειακού κοινοί με τιμές βιτρίνας που ποτέ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Έτσι αν σας ενδιαφέρει να κάνετε μια απολύμανση γιατί έχετε πρόβλημα με κοριούς, για παράδειγμα, η τιμή της εφαρμογής είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερη από μια απλή απολύμανση για κατσαρίδες. 

Πριν λοιπόν καλεσετε τον πρωτο τυχοντα για να σας απαλλάξει απο μια δύσκολη κατάσταση, ενημερωθείτε και καλέστε του ειδικούς στις απολυμάνσεις και απεντομωσεις.

αν έχετε μια επιχείρηση μπορείτε να απευθύνεστε για πληροφορίες σχετικά με την απολύμανση τις στην ιστοσελίδα απολυμάνσεις και απεντοπισμός επιχειρήσεων.

Για ειδικες εφαρμογες για απολύμανση & Kαταπολέμηση Κοριων δειτε στο Κοριοί απολύμανση & Kαταπολέμηση.

 

 

 

 

Published by

geostatik

electrical and electronic enginiring, book lover and bookshop servant, SEO and web development

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s